Toimitilasaneeraus Turusta

Onko aika päivittää toimitilat vastaamaan nykypäivän tarpeita?

 

Rakennustoimisto Albi Oy toteuttaa toimitilasaneeraukset ammattitaidolla. Teemme peruskorjauksia sekä erilaisia laajennustöitä kohteen ja käyttäjien vaatimusten mukaan. Kattavan kokemuksemme myötä toteutamme haastavatkin saneeraus- ja laajennustyöt onnistuneesti. Palvelemme laajasti Turku–Helsinki-akselilla ja muualla Etelä-Suomessa.

Kysy lisää »

Laajamittainen peruskorjaus vai pienempi päivitystyö? Avullamme onnistut!

Ovatko toimitilojesi tarpeet muuttuneet? Vaativatko kiinteistön rakenteet, tekniikka ja pinnat päivitystä tähän päivään? Tarvitsetko lisätilaa? Onko yrityksesi muuttamassa uusiin tiloihin? Toteutamme saneerauksia mitä erilaisimmissa kohteissa ja tilanteissa. Meiltä löydät kokeneet tekijät ja viimeisintä talotekniikkaa haastavaankin tilaan ja tilanteeseen. Urakoimme laajasti kaiken LVIS-tekniikkaan liittyvän mallilleen. Kun valitset meidät yrityksesi toimitilojen remontointiin, saat luotettavan kumppanin, jonka kanssa asiat hoituvat sovitusti.

Katso toteutuneet kohteemme »

Missä kunnossa tilasi ovat? Kartoitetaan yhdessä tilanne!

Millaisessa kunnossa tilat ovat? Miten toimitilojen saneeraustyöt tulisi käynnistää? Mistä lähdetään liikkeelle? Toimitilojen saneeraus saattaa vaikuttaa alkuun melkoisen mutkikkaalta. Tärkeintä on kuitenkin kartoittaa kiinteistön nykyinen kunto ja määritellä yrityksen ja käyttäjien tarpeet tiloja kohtaan. Kattavalla kartoitustyöllä ja hyvällä suunnittelulla moni asia loksahtaa paikoilleen. Olethan meihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa yhteydessä jos kaipaat lisätietoa siitä, millaisessa kunnossa toimitilasi ovat, miten remontti tulisi käynnistää ja miten se etenisi vaihe vaiheelta. Rakennus- ja saneerausalan ammattilaisina voimme tarjota sinulle parhaan mahdollisen toteutuksen.

toimitilasaneeraukset Turussa ja muualla Etelä-Suomessa

Palvelemme toimitilasaneerauksien merkeissä laajasti Etelä-Suomessa. Turkulainen Rakennustoimisto Albi Oy joustaa tarpeesi mukaan. Olethan yhteydessä matalalla kynnyksellä, olipa saneeraus sitten ajankohtaista juuri nyt, tai hieman myöhemmin. Katso myös ratkaisumme julkisivusaneerauksiin ja linjasaneerauksiin.

Kaipaatko lisätietoa? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää vaihtoehdoista!

Tarkemmat yhteystietomme »