Parvekeremontti Turusta joustavasti koko Etelä-Suomeen 

 

Teetä parvekeremonttisi ammattilaisilla – saat toteutuksen, joka varmasti kestää!

 

Rakennustoimisto Albi Oy on julkisivu- ja parvekeremontteihin erikoistunut urakoitsija. Toteutamme parvekkeiden korjaustyöt ja remontit yksilöllisesti kaikenkokoisiin kohteisiin, rivitalokohteisiin, kerrostaloihin, toimitiloihin ja muihin tarvittaviin kiinteistöihin. Palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä joustavasti Etelä-Suomen alueella aina Turusta Helsinkiin.

Kysy lisää »

Mietityttääkö parvekeremontti? Miten urakka etenisi?

Taloyhtiön parvekeremontti on melko iso urakka, joka vaikuttaa hieman myös asukkaiden arkeen. Luotettavan pääurakoitsijan löytäminen onkin tärkeässä roolissa, jotta koko projekti saadaan vietyä mahdollisimman häiriöttömästi ja sovitussa aikataulussa lävitse. Haluamme taata jokaiselle asiakkaallemme mahdollisimman helpon ja vaivattoman parvekeremontin. Vuosien varrella olemme toteuttaneet lukuisia onnistuneita parvekeremontteja, joten toteutuksiimme ja toimintatapoihimme voit luottaa. Annamme hyvää etukäteistietoa urakoinnin kulusta sekä tiedotamme työn etenemisestä vaihevaiheelta.

Katso referenssit »

Tilaa kartoitus – tarkistamme parvekkeesi nykyisen kunnon!

Kartoitamme aina ensin parvekkeen kunnon, jotta voimme laatia asianmukaisen suunnitelman työn toteutukselle. Selvitämme, voidaanko parvekeremontti toteuttaa pintaremontin merkeissä vai ovatko ne sellaisessa kunnossa, että tarvitaan jo rakenteellisia korjauksia. Usein parvekeremontti on järkevää toteuttaa muun julkisivuremontin yhteydessä. Lisää julkisivuremonteista voit lukea täältä » 

Monipuolisesti palvellen Etelä-Suomen alueelle

Avullamme teetät niin parvekeremontit, rappaustyöt kuin kokonaisvaltaiset julkisivuremontit laadukkaasti ja sovittua aikataulua noudattaen. Varaa kuitenkin aina ensin ilmainen kartoitus, niin tulemme kartoittamaan kiinteistösi parvekkeiden kunnon ja annamme pitävän tarjouksen tarvittavista töistä. Rakennustoimisto Albi Oy palvelee joustavasti Etelä-Suomen alueella aina Turusta Helsinkiin.

Meillä teetät kohtuuhintaisen parveremontin! Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Yhteystiedot »