Julkisivuremontti Turusta 

 

Alan erikoisojaalta saat kestäviä ja kustannustehokkaita ratkaisuja!

 

Turkulainen Rakennustoimisto Albi Oy on julkisivuremontteihin erikoistunut urakoitsija ja vaativienkin rappaustöiden kokenut toteuttaja. Teemme sekä omakotitalojen että kerrostalojen täydet julkisivujen korjaustyöt ja remontit yksilöllisesti kaikenkokoisiin kohteisiin. Palvelemme julkisivusaneerauksien merkeissä laajasti Etelä-Suomen alueella.

Kysy lisää »

Milloinen julksivuremontti saattaa olla ajankohtainen?

Julkisivusaneeraus kannattaa tehdä säännöllisesti, aina tarpeen vaatiessa. Julkisivun huonosta kunnosta voivat kieliä mm. kosteusongelmat rakenteissa, betonien tai parvekkeiden rapautuminen ja pinnan halkeilu ja kaareutuminen. Pahimmillaan nämä voivat aiheuttaa asukkaille terveydellisiä ongelmia. Kannattaa siis hoitaa asia kuntoon ennen kuin siitä aiheutuu suuria, ehkä peruuttamattomiakin haittoja.

Katso referenssit »

Tilaa meiltä ilmainen kuntokartoitus!

Kun julkisivua on aika päivittää, urakkaan liittyy monta kysymystä: Selvitäänkö uusilla pinnoitteilla vai tehdäänkö myös rakenteellisia korjauksia? Millaisessa kunnossa ovat ikkunat ja katto? Kaipaavatko lisäksi parvekkeet perusteellista kunnostusta? Mikä on rakennuksen energiatehokkuus?

 

Suunnittelemme julkisivuremontit aina kiinteistökohtaisesti kartoittamalla ensin lähtötilanteen sekä valitsemalla kohteeseen sopivat ratkaisut ja korjaustavat. Näin toteutus vastaa parhaalla tavalla julkisivun kunnossapitotarpeeseen, ja kaikki tarvittavat toimenpiteet voidaan tehdä parhaassa tilanteessa samalla kertaa.

Julkisivuremontilla pidät rakenteet kunnossa, kiinteistön energiatehokkaana ja julkisivun näyttävänä

Kiinteistön julkisivu luo ensimmäisen mielikuvan taloyhtiöstä ja sen arvosta, ja on omalta osaltaan vaikuttamassa myös koko kaupunkikuvaan. Hyvän vaikutelman lisäksi on toki muitakin syitä, miksi julkisivun kunnosta ei kannata tinkiä. Esimerkiksi katon, ulkoseinien ja ikkunoiden korjaamisella voidaan vaikuttaa lämmönkulutukseen. Energiatehokas kiinteistö tuo säästöjä ja parantaa asumismukavuutta.

Taloyhtiön julkisivutyöt ovat vankkaa ydinosaamistamme


Siististi toteutettu julkisivusaneeraus antaa edustavan vaikutelman koko taloyhtiöstä ja nostaa kiinteistön arvoa. Rappauksien laajassa pinnoite- ja värivalikoimassa riittää valinnanvaraa, ja samalla voit teettää myös muut julkisivun kunnostukseen liittyvät työt, kuten parvekeremontin.

Omakotitalon julkisivutyöt ja rappaus


Teemme myös omakotitalon julkisivutöitä ja rappauksia. Rappaus onnistuu tiili-, harkko- ja betonipintojen lisäksi myös puurunkoiseen taloon. Rappauskohteissa voit valita julkisivuun haluamasi pinnoitteen ja värin laajasta valikoimastamme. Paras ajankohta rappaustöille on keväästä syksyyn, ennen syksyn sateita ja talven pakkasia. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalosi rappauksesta!

Miksi valita meidät toteutukseen?

Hyvällä suunnittelulla ja työturvallisuuden huomioimisella pääsemme toivotunlaiseen, kestävään lopputulokseen. Huolellista suunnittelua voi tuskin liikaa painottaa saneerauksienkaan kohdalla. Urakointi aloitetaan vasta, kun suunnitelmat ovat selkeät. Saneerattavan pinnan käsittelytapa arvioidaan ensin huolella ja rakenteiden erityisvaatimukset otetaan huomioon. Toivommekin, että asiakas ottaisi meihin yhteyttä hyvissä ajoin, niin voimme yhdessä suunnitella parhaimman ratkaisun kiinteistöllesi.

 

Huolellisella suunnittelulla ehkäistään myös työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Oikeanlaiset työtavat ja suojavarustus, sekä liikkuminen työmaalla ovat asioita, joihin kiinnitämme huomiomme. Huomioimme niin työntekijöiden kuin lähialueella liikkuvien turvallisuuden.

 

Teemme julkisivuremontteja mm. Turku–Helsinki-akselilla ja laajasti myös muualla eteläisen Suomen alueella.

Pyydä tarjous »