Linjasaneeraus Turusta

 Valitessasi meidät kumppaniksi, saat kestäviä toteutuksia vuosikymmeniksi eteenpäin!

 

Kerralla hyvin tehty maksaa itsensä takaisin. Suunnittelemme ja toteutamme kiinteistöjen vesi-ja viemärijohtojen peruskorjaukset aina kestävää rakennustapaa noudattaen, eikä toteutuksiimme tarvitse jälkeenpäin palata ikävissä merkeissä. Rakennustoimisto Albi toteuttaa taloyhtiöiden linjasaneeraukset ja muiden kiinteistöjen putkiremontit korkeatasoisesti Turku-Helsinki-akselilla sekä muualla Etelä-Suomessa. 

Kysy lisää »

Mitä linjasaneeraus maksaa?

Asiakkaamme ovat monesti huolissaan esimerkiksi taloyhtiönsä linjasaneerauksen tai omakotitalonsa putkiremontin kustannuksista. Linjasaneerauksen tai putkiremontin kustannukset ovat vahvasti sidoksissa kohteen ja saneerauksen laajuuteen. Suosittelemme olemaan meihin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa saneerauksen alkua, siten saat parhaimman hyödyn ammattitaidostamme ja pääset asiantuntijoidemme kanssa juttusille hyvissä ajoin.


Jos teetät putkiremonttia esimerkiksi kotiisi, voit olla kotitaloutena myös oikeutettu verovähennyksiin. Lisätietoa löydät Verohallinnon sivuilta!

Katso toteutuneet linjasaneeraukset »

Entä miten kauan remontti kestää?

Kustannuksien lisäksi myös remontin kesto mietityttää asiakkaitamme. Meille onkin tärkeää, että toteutamme remontin aina sovitussa aikataulussa. Lisäksi huolehdimme saneerauksien aikana asianmukaisesta tiedottamisesta, jolloin tiedät mahdollisimman hyvin missä vaiheessa urakkaa mennään. Toteutamme remontit aina mahdollisimman häiriöttömästi. Annamme mielellämme lisätietoa remonttien eri työvaiheista ja aikatauluista, joten olethan yhteydessä, kun haluat kuulla lisää!

Palvelemme linjasaneerauksien merkeissä Turusta koko Etelä-Suomeen

Kun toiveena on saneeraustyö, joka kestää aikaa, mutta on samalla kustannustehokas, käänny puoleemme. Vuosien kokemus mitä erilaisimmista remonttikohteista on tuonut tiimiimme sujuvuutta ja ketteryyttä, joka näkyy asiakkaillemme kohtuuhintaisina toteutuksina. Rakennustoimisto Albi Oy toteuttaa LVIS-saneerauksia laajasti Etelä-Suomen alueella aina Turusta Helsinkiin.

Ketterä. Kustannustehokas. Korkeatasoinen. Toteuta avullamme onnistunut linjasaneeraus!

Ota yhteyttä »