Rakennustoimisto Albi Oy:n toimintaperiaatteet

1. Ilmainen kartoitus

Olethan yhteydessä meihin hyvissä ajoin, jo silloin kun suunnittelet remonttia. Näin voimme kertoa erilaisista mahdollisuuksista ja tarjota vaihtoehtoisia ratkaisuja.

2. Tarjous

Annamme tarjouksen, mitä juuri teidän remonttinne tulee kustantamaan. Tarjouksen pohjalta pystytte suunnittelemaan mahdollisen rahoituksen ym. remonttiin liittyviä asioita.

3. Kirjallinen sopimus

Hyväksyttyäsi tarjouksen, saat meiltä sovitusta työstä aina kirjallisen sopimuksen. Sopimukseen kirjataan kaikki vastuualueet, aikataulut ym. rakentamisen asiat. Kirjallinen sopimus on aina pitävä.

4. Työ

Sovittu työ tehdään ammattitaitoisesti ja aikataulun mukaisesti. Huolehdimme työn aikatauluista tiedottamisesta niin työn tilaajalle kuin kiinteistön asukkaillekin.

5. Siivous

Rakentamisesta aiheutuu aina meteliä ja pölyä. Meille on tärkeää etenkin remonttikohteissa, että asukkaiden eläminen sujuisi remontoinninkin ajan mahdollisimman sujuvasti. Pidämme huolen ympäristön turvallisuudesta ja siisteydestä sekä remontoinnin edetessä, että remontin valmistuttua.

6. Lopputarkastus

Lopputarkastukset ja -katselmukset hoidetaan yhdessä viranomaisten kanssa. Käymme luonnollisesti myös työn tilaajan kanssa koko remontointiprojektin läpi vaihe vaiheelta todetaksemme, että työ on suoritettu huolellisesti ja sopimuksen mukaisesti.

7. Tyytyväinen asiakas

Tyytyväinen asiakas on meille tärkeä! Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme tehdä työn niin huolellisesti, että haluatte seuraavienkin projektien yhteydessä ottaa meihin yhteyttä ja valita meidät urakoitsijaksenne.