Rappaus – laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa

Rakennustoimisto Albi Oy on julkisivuremontteihin erikoistunut urakoitsija ja vaativienkin rappaustöiden kokenut toteuttaja. Teemme sekä omakotitalojen että kerrostalojen täydet rappaustyöt ja julkisivujen korjaustyöt ja remontit yksilöllisesti kaikenkokoisiin kohteisiin. Palvelemme yrityksiä ja taloyhtiöitä koko Etelä-Suomessa ja yksityisasiakkaita pääasiassa Varsinais-Suomen alueella.

Julkisivuremontti on aina iso urakka, joka vaikuttaa myös asukkaiden elämään

Olipa kyseessä rappauksen korjaus tai kokonaisvaltainen julkisivuremontti, sillä on aina vaikutusta kiinteistön käyttäjien arkeen. Luotettavan pääurakoitsijan löytäminen onkin tärkeässä roolissa, jotta koko projekti saadaan vietyä asianmukaisesti ja sovitussa aikataulussa lävitse.

Haluamme taata jokaiselle asiakkaalle mahdollisimman helpon ja vaivattoman julkisivurappauksen, minkä johdosta pyrimme minimoimaan työn haitat jokaisessa kohteessa. Tässä tukenamme toimii monipuolinen kokemuksemme omakotitalojen rappauksista aina taloyhtiöiden kokonaisvaltaisiin julkisivuremontteihin.

Rappaustyöt myös omakotitaloihin

Palvelemme myös yksityisasiakkaita ja teemme omakotitalon rappauksia Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella. Rappauspinta voidaan tehdä sekä tiili-, harkko- ja betonipintaan että puutaloon.

Siisti rappaus antaa edustavan vaikutelman koko omakotitalosta ja nostaa kiinteistön arvoa. Laajassa pinnoite- ja värivalikoimassa riittää valinnanvaraa, ja samalla voit teettää myös muut julkisivun kunnostukseen liittyvät työt. Suosittelemme teettämään omakotitalon rappauksen kevään, kesän tai syksyn aikana – ota siis ajoissa yhteyttä!

Taloyhtiön ja omakotitalon rappaus vaatii aina kartoitusta

Kun julkisivun rappausta on aika päivittää, urakkaan liittyy monta kysymystä: Selvitäänkö uusilla pinnoitteilla vai tehdäänkö myös rakenteellisia korjauksia? Minkä kuntoisia ovat kiinteistön ikkunat ja katto? Kaipaavatko parvekkeet kunnostusta? Mikä on rakennuksen energiatehokkuus? Pelkän rappauksen sijaan voikin olla järkevää uudistaa samalla talon koko ulkopuoli. Julkisivuremontti suunnitellaankin aina kiinteistökohtaisesti kartoittamalla ensin lähtötilanne sekä valitsemalla kohteeseen sopivat korjaustavat ja ratkaisut. Näin toteutus vastaa parhaalla tavalla julkisivun kunnossapitotarpeeseen, ja kaikki tarvittavat toimenpiteet voidaan tehdä samalla kertaa.

Teetä rappaustyöt julkisivuremonttien ammattilaisilla

Suunnitteletko rappausta tai julkisivuremonttia taloyhtiöösi, yritykseesi tai omakotitaloosi? Meidän avullamme teetät niin rappaustyöt, julkisivukorjaukset kuin kokonaisvaltaiset julkisivuremontit laadukkaasti ja sovittua aikataulua noudattaen. Varaa siis ilmainen kartoitus, niin tulemme kartoittamaan kiinteistösi julkisivun tilan ja annamme pitävän tarjouksen tarvittavista julkisivun rappaus- ja remonttitöistä.