Julkisivuremontilla säästöä ja asumisviihtyvyyttä

Kiinteistön julkisivu luo ensimmäisen mielikuvan taloyhtiöstä ja sen arvosta, ja on omalta osaltaan vaikuttamassa myös koko kaupunkikuvaan. Ulkoisen vaikutelman lisäksi on toki muitakin syitä, miksi julkisivun eheys on asia josta ei kannata tinkiä. Esimerkiksi katon, ulkoseinien ja ikkunoiden korjaamisella voidaan vaikuttaa lämmönkulutukseen. Tämä luonnollisesti tuo säästöjä ja parantaa asumismukavuutta. Julkisivun huonosta kunnosta voivat kieliä mm. kosteusongelmat rakenteissa, betonien tai parvekkeiden rapautuminen ja pinnan halkeilu ja kaareutuminen. Pahimmillaan nämä voivat aiheuttaa asukkaille terveydellisiä ongelmia. Kannattaa siis hoitaa asia kuntoon ennen kuin siitä aiheutuu suuria, ehkä peruuttamattomiakin haittoja.

Hyvällä suunnittelulla ja työturvallisuuden huomioimisella pääsemme kaikin puolin toivottuun lopputulokseen

Huolellista suunnittelua voi tuskin liikaa painottaa. Julkisivuremontti suunnitellaan aina kiinteistökohtaisesti kartoittaen lähtötilanne sekä valitsemalla korjaustavat ja ratkaisut. Itse urakoiminen aloitetaan vasta, kun suunnitelmat ovat selkeät. Saneerattavan pinnan käsittelytapa arvioidaan huolella ja rakenteiden erityisvaatimukset otetaan huomioon. Toivommekin, että asiakas ottaisi meihin yhteyttä hyvissä ajoin, niin voimme yhdessä suunnitella parhaimman ratkaisun kiinteistöllesi.

Huolellisella suunnittelulla ehkäistään myös työturvallisuuteen liittyviä riskejä. Oikeanlaiset työtavat ja suojavarustus, sekä liikkuminen työmaalla ovat asioita joihin kiinnitämme huomiomme. Tämä on tärkeää niin työntekijöiden, kuin julkisivun lähistöllä liikkuvienkin turvallisuutta ajatellen.

Omakotitalon rappaus 

Teemme myös omakotitalon rappauksia Turun seudulla, Varsinais-Suomessa. Rappaus onnistuu tiili-, harkko- ja betonipintojen lisäksi myös puurunkoiseen taloon. Omakotitalon rappauksella saat taloosi kokonaan uuden julkisivun. Voit valita julkisivuun haluamasi pinnoitteen ja värin laajasta valikoimasta. Pitämällä huolta kiinteistöstäsi ja teettämällä ammattilaisen tekemän rappauksen, nostat aina myös luonnollisesti kiinteistösi arvoa!

Omakotitalon rappauksen tekemiselle paras ajankohta on keväästä syksyyn, ennen syksyn sateita ja talven pakkasia. Ota meihin yhteyttä ja pyydä tarjous omakotitalosi rappauksesta!

Kun haluat julkisivuremontteihin erikoistuneen urakoitsijan

Tämä on juuri sitä, mitä me teemme paljon. Voit siis luottaa siihen että paljon nähneenä ja kokeneena saat meistä luotettavan urakoitsijan. Homma hoituu sovitun aikataulun puitteissa, ja mikä tärkeintä, niin että lopputulos on laadukas ja asiakasta miellyttävä.